Nieuws

Hieronder vind je de nieuwsberichten van KNM. Ook links naar andere organisaties werkend in het milieuveld zijn weergegeven.

23 November 2021

Vertoning Dark Waters uitgesteld

Het Kennisnetwerk Milieu heeft besloten om de filmbijeenkomst op vrijdag 26 november niet door te laten gaan gezien de huidige coronasituatie en de beroepsmatige achtergrond van onze achterban waarvan de werkgevers een uitdrukkelijk verzoek hebben afgegeven thuis te werken en niet te veel of zelfs geen externe bijeenkomsten te wonen.

We bekijken begin volgend jaar opnieuw de situatie samen met Movie W.

Voor degene die zich al hebben gegeven, Movie W neemt contact op per mail.

5 November 2021

Activiteiten November

Ook deze maand zijn er weer activiteiten van KNM. 11 November is er een webinar over innovatieve monitoringstechnieken in aquatische gebieden en 2 weken later toont KNM in samenwerking met Movie W de film Dark Waters over de PFAS problematiek met DuPont in Amerika.

Kijk bij activiteiten voor meer informatie en om je aan te melden.

18 Juni 2021

Nu veel mensen in Nederland worden ingeënt tegen corona en er meer mogelijkheden zijn om activiteiten te organiseren, zijn het bestuur en de activiteitencommissie weer actief geworden!

Onlangs organiseerden we twee interessante webinars over microplastics en over pesticiden in de bodem. Later dit jaar worden er nog twee of drie activiteiten georganiseerd. Houd de website in de gaten om deze activiteiten niet te missen!

23 maart 2020

In verband met de Covid-19 maatregelen zijn de activiteiten van het Kennis Netwerk Milieu uitgesteld. Zo gauw als er weer een mogelijkheid is om activiteiten te organiseren binnen de Corona maatregelen van de regering https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 zullen we deze weer aankondigen op onze website.