Symposium

KNM symposium Lucht- en waterverontreiniging: het omwonenden perspectief

Praktische informatie

  • 5 april 2024
  • 13:30-17:00
  •  Lumen 1+2 (WUR gebouw 100), Droevendaalsesteeg 3a, 6708 PB Wageningen

Het Kennis Netwerk Milieu (KNM) organiseert met trots een voorjaars-symposium, met dit keer als onderwerp ‘Lucht- en waterverontreiniging: het omwonenden perspectief’.

Op allerlei manieren komt er vervuiling in het milieu terecht. Naar bodem, lucht en water worden chemische stoffen uitgestoten, en soms ook in gebieden waar (veel) mensen wonen. Deze stoffen, zoals PFAS en fijnstof, kunnen schadelijk zijn voor mens en milieu. Als omwonende lijkt het vaak alsof hier niks aan te doen is, maar steeds meer gaan burgers in verzet. Daarom organiseert KNM dit symposium voor alle geïnteresseerden in het bestrijden van lucht- en waterverontreiniging in de woonomgeving.

Programma

Tijdens de middag zullen er presentaties gegeven worden door prof. dr. Maarten Krol (Wageningen Universiteit), dr. Chiel Jonker (Universiteit Utrecht), ir. Jelmer Buijs (onafhankelijk deskundige) en iemand van het RIVM (n.t.b.), met opvolgend een discussie. Aan het eind is er de mogelijkheid om te netwerken tijdens de netwerkborrel. Voor het volledig programma klik hier.

Kosten 

Voor iedereen is het gratis (inclusief borrel!)

Voertaal

De voertaal van het symposium is Nederlands.

Aanmelden?

Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan

Aanmelden

 

 

Ja, ik wil mij aanmelden

Vul onderstaande informatie in om je aan te melden


Oeps! We konden je formulier niet vinden.