Excursie

Excursie voedselbos Wageningen en Smaakpark Ede – Uitgesteld

Praktische informatie

  • 7 oktober 2022
  • 13:30-18:00
  • ¬†Wageningen & Ede

Let op: de excursie op 7 oktober gaat niet door i.v.m. te weinig aanmeldingen. Waarschijnlijk wordt de excursie op een ander moment voortgezet.

In Oktober organiseert KNM een leuke excursie met als thema ‘Voedsel’.

De kranten staan vol met discussie over stikstof en boeren en welke invloed deze ontwikkelingen hebben op de voedselproductie in Nederland. Daarom vonden we het leuk om dit jaar een excursie te organiseren die ons ontwikkelingen op voedselgebied laten zien. De excursie is tweeledig.

Let op: er wordt Nederlands gesproken tijdens de excursie

1. Voedselbos Wageningen

Allereerst gaan we op bezoek bij het voedselbos in Wageningen. We krijgen hier een rondleiding en er zal meer verteld worden over voedselbossen in het algemeen en niet-cognitieve ervaringen in het voedselbos. Dit alles vindt plaats onder het genot van een drankje. Klik hier voor meer informatie over voedselbossen.

Adres: Kielekampsteeg 32 te Wageningen

Tijd van aanvang: 13:30

Eindtijd: 16:00

 

2. Smaakpark Ede

Het tweede gedeelte bestaat uit een bezoek aan Smaakpark Ede. Hier houden ze zich bezig met duurzame voedselvoorziening. Ze denken na over de impact van voedselvoorziening op de omgeving. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van de fermentatie technieken. Ze doen bijvoorbeeld mee aan low food lab, met onderzoek naar culinaire technieken om eendenkroos in een smaakvol gerecht om te zetten. Bij aankomst zal iemand vertellen over het concept. Dit alles gebeurt ook onder genot van een drankje. Klik hier voor meer informatie over het smaakpark.

Adres: Verbindelaarsweg 51a te Ede

Tijd van aanvang:16:30 (vertrek uit Wageningen om 16:00)

Eindtijd: 18:00

 

3. Kosten?

De excursie is voor studenten en KNM-leden gratis. Voor overigen wordt een bijdrage gevraagd van 10 euro. Dit is inclusief drankjes en enkele hapjes. Let op: je aanmelding kan tot 48 uur voor aanvang van de excursie gratis geannuleerd worden. Binnen de laatste 48 uur zijn wij genoodzaakt het betaalde bedrag te behouden i.v.m. reserveringen.

4. Aanmelden?

Meldt je hieronder aan voor de excursie. Geef daarbij aan of je student bent, KNM-lid, of geen van beiden.  

Het plan is ook om met een groep na de excursie te eten bij het smaakpark. Dit is op eigen kosten. Als je hier bij wilt zijn, laat het ons het weten middels het aanmeldformulier hieronder.

 

We hopen je bij de excursie te mogen verwelkomen

Aanmelden

 

 

Ja, ik wil mij aanmelden

Vul onderstaande informatie in om je aan te melden


Oeps! We konden je formulier niet vinden.